Shikuesit e “Game of Thrones” të sezonit 8 kanë qëndruar zgjuar deri në orën 03:00 të mëngjesit për të parë episodin final të serisë së parë.
Mil" />

“Game of Thrones”, miliarda shikues që në episodin e parë

“Game of Thrones”, miliarda shikues që në episodin e parë

Shikuesit e “Game of Thrones” të sezonit 8 kanë qëndruar zgjuar deri në orën 03:00 të mëngjesit për të parë episodin final të serisë së parë.

Miliarda ndjekës kanë pritur me padurim serinë e fundit të këtij episodi për të zbuluar se si do të përfundojë ai. Ata kërkonin të zbulonin nëse Jon Snow më në fund do të zbulonte të vërtetën për prindërit e tij…

Në lidhje me qëndrimin zgjuar deri në orët e para të mëngjesit, ndjekësit e këtij seriali janë shprehur se mezi prisnin të shikonin përsëri në ekran karakteret e tyre të preferuar. Reagimet e tyre kanë qenë të jashtëzakonshme dhe pozitive, duke e quajtur episodin e parë të “pabesueshëm”.  Kujtojmë se në vitin 2017, rreth 115.000 ndjekës vetë në Britani u regjistruan për të parë episodin e parë të serisë së fundit, por shifra e këtij viti, e cila ende nuk është dhënë e saktë, pritet të jetë dukshëm më e lartë me një  total prej 3.42 milion shikues. Ndërkohë në botë shifrat shkojnë në miliadra.

Mijëra punëtor në Australi  kishin gënjyer  shefat e tyre kinse janë të sëmurë vetëm për të ndjekur episodin e parë të filmit.

Ky është seriali më i ndjekur i viteve të fundit dhe prej dy vitesh qëndron në krye të top listës së serileve më të ndjeura.