Garë e fortë mes Trump-it e Biden

Garë e fortë mes Trump-it e Biden

Është duke u zhvilluar një betejë e madhe në mes presidentit aktual të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Donald Trump e kandidatit për president nga demokratët, Joe Biden.

Momentalisht Biden udhëheqë me 220 pikë nՃ shtete për dallim pikë për dallim nga 213 sa ka Trump.

Trump është në epërsi me Texas, Florida dhe Lowa.

Ndërsa Biden është në eperësi në Califonia, njofton Insajderi.

Po ashtu qyteti i New Yorkut i ka dhënë përsëri besimin demokratëve pasi aty po udheheqë Biden. /Insajderi.com