Garë super e ngushtë në Prizren

19.11.2017 19:18
Garë super e ngushtë në Prizren

Rezultatet e Exit Pollit të Insitutit Gani Bobi në bashkëpunim me Klan Kosovën ka nxjerrë rezultate tepër të ngushtë mes Shaqir Totajt të PDK-së dhe Mytaher Haskuka i Vetëvendosjes.

53 për qind të votave i ka marrë Totaj dhe 47 për qind i ka marrë Haskuka.