Gashi: Një avokat është paraqitur në zyren time për rastin Dehari

Gashi: Një avokat është paraqitur në zyren time për rastin Dehari

Ekspertët zviceranë të rastit të Astrit Deharit, do të qëndrojnë të enjten dhe të premten në Kosovë.

Për këtë vdekje është duke u hetuar nga Institucionet kompetente të vendit, por familja e Deharit po shprehë pakënaqësi me punën e Prokurorisë.

Ndërsa, avokati, Tomë Gashi, deklaroi se njerëzit vinë në zyrën e tij dhe japin informacione për vdekjen e Deharit.

Madje, sipas tij “një avokat që ka qenë gjatë ditës kritike të 5 nëntorit në Qendrën e Paraburgimit në Prizren është paraqitur në zyrën e tij”.

“Është edhe një risi që persona të caktuar janë duke u lajmëruar faktikisht në zyrën time për të dhënë informata shtesë në lidhje me atë që ata dinë për rastin e vrasjes së Astrit Deharit. Deri më tani është lajmëruar edhe një avokat, i cili ditën kritike më 5 nëntor të vitit 2016 ka qenë në Qendrën e Paraburgimit në Prizren. Ai ka deklaruar, por ka qenë jashtëzakonisht i frikësuar, që ka pasur faktikisht gjëra jo të zakonshme dhe që vizitën që e ka pasur për një klient tjetër ka qenë diku sipas tij në orët e ditës. Pra, një situatë e jashtëzakonshme gjë që na bën të dyshojmë se ngjarja ka ndodhur tragjikisht, siç është raportuar”, tha Gashi. /Insajderi.com