Gastronomët i reagojnë Zemajt

Gastronomët i reagojnë Zemajt

Shoqata e Gastronomeve të Kosovës, ka reaguar ashpër pas deklaratave që bëri të shtunën ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj, ku tha se urgjentisht duhet të ndalen të gjitha format e organizimit ku ka turma njerëzish, njofton Insajderi.

Në kuadrin e reagimit të tyre, shoqata e gastronomeve ka ofruar edhe imazhe ku dokumentohet përmes pamjeve që sektori i gastronomisë është duke i zbatuar në përpikëri masat anti-Covid.

Tutje në reagimin e tyre thuhet se edhe pse kjo shoqatë është me e dëturara nga pandemia, ata shpresat e fundit për rimëkëmbje i kanë pikërisht tek organizimi i seminareve dhe tubimeve tjera të ngjashme