fbpx

Gazetari kërkon të masakrohen gazetarët e dy portaleve në Kosovë për shkak të Vetëvendosjes

Gazetari kërkon të masakrohen gazetarët e dy portaleve në Kosovë për shkak të Vetëvendosjes

Gazetari shqiptar nga Tetova, Emir Hamzai, ka bërë thirrje publike për masakrim të gazetarëve të portalit Periskopi dhe indeksonline në stilin e “Charlie Hebdo” që kishte ndodhur në Francë para disa vitesh.

Hamzai duket se është revoltuar me ndonjë prej artikujve të botuar. Thirrja e tij i kontribuon gjuhës së urrejtjes dhe përçarjes dhe prandaj është e dënueshme dhe e cenon ashpër lirinë e shprehjes.

Ai pretendon se vetëm në stilin e ngjashëm me masakrën ndaj “Charlie Hebdo” meritojnë të trajtohen gazetarët.

Ky është postimi i tij: