Review: koha kur Genta Ismajli e dridhte verën

Review: koha kur Genta Ismajli e dridhte verën

Genta Ismajli tashmë ka bërë 16 vite karrierë në skenën e muzikës shqiptare, për vite të tëra Genta ishte këngëtarja më e kërkuar dhe sensacioni i çdo verë.

Paraqitjet e saj të veçanta, energjia e saj, guximi për të eksperimentuar me veshje dhe lëvizje kanë bërë që Genta Ismajli të merr epitetin si uragani i estradës.

Review ka sjellë nostalgji te fansat e shumtë të Gentes duke ua kujtuar atyre kohen kur Genta e dridhte verën, duke shpërndarë në rrjet socilae këngën e parë të Gentes që e kishte realizuar në vitin 2004, dhe duke i pyetur fansat e Gentes: a ju kujtohet koha kur Genta e dridhte verën?

Koha kur Genta Ismajli e dridhte verën. Ku ka humbur?

Koha kur Genta Ismajli e dridhte verën. Ku ka humbur?

Gepostet von Review am Donnerstag, 19. September 2019

Fansa të shumtë kanë reaguar duke kujtuar kohet kur ishin fëmijë dhe e dëgjonin këngëtaren shumë.

Review është emision i kulturës dhe muzikës që do të vjen së shpejti me tema interesante dhe qasje krejt ndryshe ndaj kulturës në përgjithësi. Review është prodhim i Gazetes Online Inasjderi.com

Shumë shpejtë do të vij emisioni i parë i Review me sotrie, mysafir dhe ngjarje shumë interesante.

Për më shumë informata për Review dhe për të qenë të informuar për botën e kulturës dhe muzikës, ndjekeni kanalet e ReviewInstagram dhe në Facebook.