Gjashtë lojtarët që Ronaldo mendoi se mund ta pasojnë suksesin e tij, kush ishin dhe ku gjenden tani?

Gjashtë lojtarët që Ronaldo mendoi se mund ta pasojnë suksesin e tij, kush ishin dhe ku gjenden tani?

Cristiano Ronaldo di shumë gjëra në lidhje me atë që do të thotë të jesh lojtari më i mirë në planet, duke fituar pesë herë Topin e Artë, por kush mendon se ka potencial për ta pasuar atë si më i miri në botë, më shumë në Insporti.com.