Gjashtë persona po trajtohen në Spitalin e Mitrovicës – kjo është gjendja shëndetësore

  Gjashtë persona janë duke marr trajtim mjekësor në Spitalin e Përgjithshëm të Mitrovicës. Katër prej tyre janë policë të Kosovës dhe dy tjerë janë një shtetas serb dhe rus, të dytë të arrestuar. Nita Mustafa Hakaj zëdhënëse për media në Spitalin  e Mitrovicës ka treguar për Gazetën Insajderi se gjendja e tyre është stabile … Continue reading Gjashtë persona po trajtohen në Spitalin e Mitrovicës – kjo është gjendja shëndetësore