Gjashtë shenjat kur trupi juaj po plaket shumë shpejt

Gjashtë shenjat kur trupi juaj po plaket shumë shpejt

Shkencëtarët besojnë se plakja varet kryesisht nga faktorët e jashtëm dhe jo nga gjenetika. Vetëm 20% e ndikimit përcaktohet nga trashëgimia. Sipas hulumtimeve të fundit, disa njerëz janë 3 herë më të shpejtë në procesin e plakjes.

Mosha biologjike e një personi ka një efekt të madh në atë se si ata duken, prandaj njerëzit e të njëjtës moshë mund të duken më të rinj ose më të vjetër se ata me të vërtetë. Albeu.com ju shkruan më poshtë shënjat që tregon se ju jeni  plakur më shpejt.

1. Lëkura jashtëzakonisht e thatë dhe e ndyrë

2. Rrudha poshtë syve.

3. Çrregullime të ciklit menstrual

4. Dobësi fizike

5. Rënie flokësh

6. Çrregullime të gjumit