Gjashtë të vdekur dhe 131 raste të reja me COVID-19 në Maqedoninë e Veriut

Gjashtë të vdekur dhe 131 raste të reja me COVID-19 në Maqedoninë e Veriut

Gjashtë të vdekur dhe 131 raste të reja me Coronavirus janë shënuar brenda 24 orëve të fundit në Maqedoninë e Veriut, njofton Insajderi.

Përgjatë kësaj periudhe kohore në gjithë territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut janë regjistruar të shëruar 86 persona.

Ndërkaq, prej të vdekurve dy persona janë nga Shkupi, një nga Ohri, dy nga Prilepi dhe një nga Shtipi. /Insajderi.com