Gjenden 127 mina të pashpërthyera në Keqekollë 

Gjenden 127 mina të pashpërthyera në Keqekollë 

Policia ka raportuar se ka gjetur një sasi të mjeteve të pashpërthyera në fshatin Keqekoll të Prishtinës.

127 mina-antikëmbësori dhe 683 eksplozivë TNT pa detonator, njësi i FSK-së dhe KFOR0it kanë tërhequr në mënyrë të sigurt nga vendi i ngjarjes.

Lidhur me këtë është njoftuar prokurori dhe rasti vazhdon të hetohet nga njësitë kompetente. /Insajderi.com