Gjergj Dedaj tërheq paralele mes Turqisë dhe Serbisë

Gjergj Dedaj tërheq paralele mes Turqisë dhe Serbisë

Zëvendësministri i Punëve të Jashtme, Gjergj Dedaj ka vazhduar me deklarimet e tij kundër Serbisë, të cilën kësaj here e ka krahasuar edhe me Turqinë.

“Shtrigat e Ballkanit”, e ka titulluar postimin e tij Dedaj.

“Turqia dhe Serbia, synojnë rikthimin e tyre strategjikë në Kosovë, secila përmes emisarëve të tyre, të mbetur nën rrënjët e sundimit shekullor dhe mbetjet e këtyre sundimtarëve të ndyrë, të cilët duhet të çrrënjosen nga Kosova dhe trojet e Gjergj Kastriotit!”, ka shkruar Dedaj në llogarinë e tij në Facebook./FaktePlus/