Gjest i papritur i Islandës në Izrael – shfaqin flamurin e Palestinës

Gjest i papritur i Islandës në Izrael – shfaqin flamurin e Palestinës

Përfaqësuesit e Islandës kanë shkaktuar pakënaqësi në publikun Izarelit në Eurovision.

Eurovision 2019 u mbajt në Izrael, vend ky që ka probleme të përhershme politike me Palestinën.

Në një moment, përderisa po lexoheshin votat e Islandës dhe regjia u fokusua te përfaqësuesit e këtij shteti, grupi Hatari, të cilët shfaqën flamurin e Palestinës.