Gjithnjë një adhuruese e zjarrtë e Charles Dickens, sot Rita Ora luan një rol frymëzuar nga libri i tij

Gjithnjë një adhuruese e zjarrtë e Charles Dickens, sot Rita Ora luan një rol frymëzuar nga libri i tij

Rita Ora është e lumtur që ka një rol në filmin e ri “Twist”, meqenëse sipas saj, ajo ka qenë gjithnjë një fanse e madhe e shkrimtarit britanik, Charles Dickens.

Ajo luan Dodge – një mishërim femër i Artful Dodger – në rikrijimin e ‘Oliver Twist’, njofton Insajderi.

Duke folur për Capital Radio, Rita tha: “Jam një adhuruese e madhe Charles Dickens”.

“Në të vërtetë më pëlqen të lexoj, e di që njerëzit nuk e dinë këtë për mua, por jam shumë e dhënë pas librave”.

Këngëtarja e ‘Anywhere’ luan së bashku me Sir Michael Caine, i cili luan Fagin në filmin e Martin Owen, dhe shpjegoi se si ajo vlerësoi mënyrën se si funksionon legjenda e aktrimit.

“Ai ka një mënyrë të caktuar të punës. Mendoj se gjithnjë e ka pasur dhe unë vetëm u përshtata”.

“Është kështu kur punon me një Sir*. Duhet të punosh si punojnë ata”.

Më parë, këngëtarja kishte theksuar se ajo ndihej e fuqizuar për faktin se po portretizon një rol mashkullor në një film. /Insajderi.com

* Titulli i “Zotërisë” (Sir) i jepet cilitdo që i jepet kalorësia nga Mbretëresha ose një anëtar i familjes mbretërore që vepron në vend të saj. Kalorësia mund të jepet për shërbimin ushtarak ose për këdo që konsiderohet një kontribuues i rëndësishëm në jetën kombëtare.