Gjykata në Francë merr vendim të ri për burkinit në plazh

Një gjykatë në Francë ka hedhur poshtë vendimin e gjykatës në Pars.

Gjykata në Francë merr vendim të ri për burkinit në plazh

Gjykata franceze ka ndezur përsëri debatin në Francë pasi ka vendosur që ndalesa e veshjes burkini duhet të vazhdojë.

Gjykata në Corsica ka thënë se larja në det dhe plazhe publike me burkini paraqet rrezik për rendin publik.

Kjo gjykatë ka vendosur që pavarësisht faktit se një tjetër Gjykatë në Paris vendosi të kundërtën.