Gjyshja kërcënon mbesën: Do të paguaj 2 shqiptarë dhe do të vras

Gjyshja kërcënon mbesën: Do të paguaj 2 shqiptarë dhe do të vras

Një gjyshe 82 vjeçe në Rimini të Italisë ka drejtuar mesazhe kërcënuese ndaj mbesës dhe të dashurit të saj, duke iu thënë se “do të marrë 2 shqiptarë e do i vrasë”.

Gjyshja e kishte lënë mesazhin kërcënues të shkruar mbi një fletë në super-marketin ku punonte mbesa. Kjo e fundit, pasi ka vërejtur mesazhin kërcënues, e ka paraqitur atë në gjykatë, shkruajnë mediat italiane.

E moshuara 82 vjeçe do të paraqitet tashmë në gjykatë për mesazhin kërcënues. Ajo akuzonte mbesën dhe të dashurin e saj se ia kishin marrë dy apartamente, që dikur kanë qenë në pronësinë e saj.

Gjyshja më së tepërmi acarim kishte me të dashurin e mbesës, të cilin e akuzonte si mashtrues. Ajo pretendon se i riu ka pervetësuar pasurinë që ajo kishte. Rasti tashmë ka kaluar në gjykatë dhe po procedohet me të.