Gold Ag lutet për Shqipërinë pas tërmetit

Gold Ag lutet për Shqipërinë pas tërmetit

Tërmeti, i cili thuhet të jetë më i fuqishmi i 30 vjetëve të fundit, ka lënë pasoja të mëdha dhe dëme në shtetin shqiptar, për të vazhduar edhe me disa goditje tjera gjatë natës.

E ndër shumë artistë që kanë shprehur shqetësim për banorët e Shqipërisë është edhe reperi Gold AG.

Emisioni më i ri i showbizit po vjen: Follow për të mos ikur asgjë: Follow në Facebook: https://www.facebook.com/Review-101968204486657/

Një jetë tu prek n.tela. Koha kur Ermal Fejzullahu prekte n'tela, n'tela, n'tela si asnjo!

Një jetë tu prek n’tela. Koha kur Ermal Fejzullahu prekte n'tela, n'tela, n'tela si asnjo!

Gepostet von Review am Donnerstag, 19. September 2019

Ai ka postuar në Instagramin e tij një fotografi të flamurit shqiptar, ndërsa ka shkruar në shkronja të mëdha se po lutet për ta.

“SHQIPËRI JAM ME TY SI NË FAT SI NË FATKEQËSI.ZOT I PLOTFUQISHËM TI JE KRIJUES I QIEJVE DHE TOKËS,TË LUTEMI ME ZEMËR NA LEHTËSO KËTË SPROVË DHE NA FAL SE TI JE FALËS E MËSHIRPLOTË ??❤️”