Golden Eagle dhe Luana bashkë

Golden Eagle dhe Luana bashkë

Golden Eagle dhe këngëtarja, moderatorja televizive Luana Vjollca,

Moderatorja televizive dhe këngëtarja shqiptare Luana Vjollca, është imazhi më i ri i pijes
energjike Golden Eagle.

Kompania Frutex dhe moderatorja shqiptare, Luana Vjollca, kanë arritur marrëveshje, që e njëjta
të jetë imazhi më i ri i pijes energjike Golden Eagle.

Imazhi i moderatores shqiptare do të jetë pjesë e kanaqeve të Golden Eagle, po ashtu e njëjta do
të jetë edhe pjesë e një spotit publicitarë i cili do të shfaqet ne media.

Luana Vjollca, është një moderatore dhe këngëtare e mirënjohur në trojet shqiptare, ku përmes
këngës dhe emisioneve televizive ka arritur te rrëmbej zemrat e publikut mbarë shqiptar, të cilën
kompania Frutex e ka përzgjedhur qe te jetë imazh i brendit dhe pijes energjike Golden Eagle.