Gresa Behluli ka vendosur t’i shesë të gjitha fustanet dhe paratë e fituara do t’i jap për bamirësi.

Gresa Behluli shet të gjitha fustanet për bamirësi

Gresa Behluli shet të gjitha fustanet për bamirësi

Gresa Behluli ka vendosur t’i shesë të gjitha fustanet dhe paratë e fituara do t’i jap për bamirësi.

Këngëtarja Gresa Behluli ka njoftuar nëpërmjet Instagramit se ka vendosur t’i shes të gjitha fustanet për bamirësi.

Ajo nëpërmjet një postimi iu drejtua në veçanti gjinisë së bukur, duke u treguar se ka vendosur t’i shes të gjitha fustanet e saj të cilat janë qenë të rëndësishme për të dhe këtë po e bën vetëm për faktin se dëshiron që t’u ndihmojë nevojtarëve.

Andaj paratë e mbledhura nga fustanet e shitura do të dhurohen për bamirësi.