Grimeri Mario iu del në ndihmë stafit mjekësor në Amerikë

Grimeri Mario iu del në ndihmë stafit mjekësor në Amerikë

Grimeri Mario përmes një postimi të bërë në llogarinë e tij në Instagram ka bërë të ditur se ka dërguar një numër të madh të maskave për mantelbardhët në New York vendin i cili është kthyer në një vatër e këtij virusi.

“Dita 34. Asgjë nuk mund të shprehë mirënjohjen time për heronjtë në vijën e parë, dhe të gjitha mënyrat me të cilat ata po punojnë pa u lodhur për të trajtuar pacientët dhe për të mbajtur të sigurtë New Yorkun. Doja të kontribuoja në një farë mënyre dhe bisedova me miqt e mi @element_packaging për të parë se çfarë mund të bëjmë. Sot ne dhuruam qindra maska në @montefiorehealthsystem në Bronx, një spital që është duke u kujdesur shumë për xhaxhain tim pasi u diagnostikua me COVID-19. Ne gjithashtu dhuruam maska të fytyrës në @mountsinainyc dhe Spitalit Universitar të Brooklyn. Mos të harrojmë kurrë se si profesionistët tanë të kujdesit shëndetësor kanë vendosur jetën e tyre në rrezik për ne gjatë kësaj kohe. Ne ju duam ju” shkruan Mario në postimin e lëshuar.

View this post on Instagram

Day 34. Nothing can really express my gratitude for the heroes on the frontline, and all the ways in which they’re working tirelessly to treat patients and keep New Yorkers safe. I wanted to contribute in some way and I reached out to my friends at @element_packaging to see what we could do. Today we donated hundreds of face shields to the @montefiorehealthsystem in the Bronx, a hospital that has been taking incredible care of my uncle after being diagnosed with COVID-19. We also donated face shields to @mountsinainyc and to the University Hospital of Brooklyn. Let’s never forget how our healthcare professionals have put their lives on the line for us during this time. We love you ❤️🙏🏻

A post shared by MAKEUP BY MARIO (@makeupbymario) on