Grimes sjell versionin remix të Miss Anthropocene në ditën e Vitit të Ri

Grimes sjell versionin remix të Miss Anthropocene në ditën e Vitit të Ri

Nëse pajtoheni që albumi i pestë i studios së Grimes, Miss Anthropocene, ishte një nga pikat kryesore të këtij viti, atëherë një lajm i mirë: muzikantja ka njoftuar një album të ardhshëm remix. Me titull Miss Anthropocene Rave Edition, albumi është vendosur të arrijë në Ditën e Vitit të Ri.

Ndërsa kjo do të thotë që ju nuk do të jeni në gjendje të kumboni në vitin 2021 me remix të reja të Grimes, ju do të jeni në gjendje të filloni vitin me këngë të ripunuara nga bashkëpunëtori i vjetër i Grimes BloodPop, inovatori teknik Richie Haëtin, Modeselektor, Channel Tres, dhe më shumë.

Miss Anthropocene Rave Edition gjithashtu përfshin disa remikse origjinale nga Grimes – duke përfshirë një përmbledhje të “4ÆM” – që debutuan në një miks të fundit DJ nën pseudonimin e saj Cyberpunk 2077, Lizzy Wizzy./Insajderi.com

Dazed Magazine