Gruaja britanike “thyen” karantinën dhe kryen marrëdhënie me shtatë burra për një orë

Gruaja britanike “thyen” karantinën dhe kryen marrëdhënie me shtatë burra për një orë

Kirie Redfield, nga Yorkshire e Britanisë të madhe, theu karantinën dhe pretendon se ka kryer marrëdhënie seksuale me shtatë burra, për më pak se një orë, brenda një fugoni kampingu.

Kire shprehet se puna e saj është po aq thelbësore sa ajo e mjekëve dhe infermierëve. Gruaja, reklamon seks të pambrojtur me çmim 34 ero për 15 minuta në një faqe për të rritur në internet dhe më pas takohet me klientët e saj nëpër parqet e Yorkshire-s.

“Burrat kanë nevojë për gjërat e tyre, ju e dini. Unë jam në një punë që duhet bërë, siç është ajo e mjekëve dhe infermierëve. Njerëzit kanë dëshirë të më takojnë mua, nuk ndodh çdo ditë të takosh një yll pornografik”, tha Kirie.

E pyetur nga mediat e huaja se sa meshkuj kishte kryer marrëdhënie në një ditë, ajo u shpreh se ”Edhe 40 nuk është kurrë e mjaftueshme”.