Gruaja e Albin Kurti me më së shumti të ardhura nga gratë e liderëve partiakë

Gruaja e Albin Kurti me më së shumti të ardhura nga gratë e liderëve partiakë

Rita Augestad Knudsen, gruaja e liderit të Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurtit,  ka të ardhura më të larta vjetore nga të gjitha gratë e liderëve politikë kosovarë.

Megjithatë ajo së bashku me Kurtin dhe vajzën e saj jetojnë në banesë me qira.

Norvegjezja nga puna e saj që bën përfiton 46 mijë e 990 euro në vit. Ajo po ashtu është pronare edhe një apartamenti 67 metra katror në Oslo të Norvegjisë që e bleu me kredi në vitin 2018 dhe vlera e tij është 400 mijë euro.

Ajo del të jetë gruaja më të ardhurat më të larta krahasuar me gratë e liderëve tjerë partiak. /Insajderi.com/