Gruaja me koronavirus zgjohet pas 10 ditësh nga koma, mëson se është shtatzënë me binjakë

Gruaja me koronavirus zgjohet pas 10 ditësh nga koma, mëson se është shtatzënë me binjakë

Një mama e cila gjendej në koma, teksa po përballej me pandeminë Covid-19, zbuloi kur u zgjua se ishte në pritje të dy binjakëve. 32-vjeçarjes Danielle Martin, nga Belfast, Irlandë iu dha lajmi i gëzueshëm, porsa mundi të zgjohej pas plot 10 ditëve.

Mamaja e tre fëmijëve u dërgua me urgjencë në spital më 30 mars, për shkak se nisi të ndihëj “si e mbytur”. Ndonëse fillimisht u diagnostikua me pneumoni, Danielle, e cila asokohe ishte 9 muajshe shtatzënë, më 1 prill u testua pozitive me Covid-19.

Partneri i saj, Bryan Green druhej se mund të ndodhte më e keqja me të shoqen dhe binjakët, teksa ajo gjendej në koma.

“Pata një shtrëngim dhe dhimbje kraharori, mendova mos kisha infeksion. Por më tej situata u përkeqësua, mezi merrja frymë dhe Bryan njoftoi ambulancën. Sapo shkova në spital më futën në respirator”, tregon Martin.