Një grua ka gjetur një formë kreative për ta zbuluar se kush po ia shikon format e saj trupore.
<" />

Gruaja vendosë kamera për të parë se kush po ia shikon gjoksin

Gruaja vendosë kamera për të parë se kush po ia shikon gjoksin

Një grua ka gjetur një formë kreative për ta zbuluar se kush po ia shikon format e saj trupore.

Megjithatë, e gjithë kjo po bëhet për një kauzë të rëndësishme.

Gruaja në fjalë kishte kancerin e gjirit, e cila nëpërmjet incizimit po tenton të rrisë ndërgjegjësimin për këtë lloj kanceri dhe ekzaminim.

Mesazhi i saj është që të bëhen kontrolla të rregullta në lidhje me këtë, me qëllim të shpëtimit nga kanceri i rrezikshëm.