Hajdari pas marrëveshjes KOSTT-ENTSO-E: Kosova fitoi pavarësinë energjetike

Hajdari pas marrëveshjes KOSTT-ENTSO-E: Kosova fitoi pavarësinë energjetike

Ministrja e Ekonomisë, Rozeta Hajdari, ka njoftuar se orë më parë ka përfunduar procesi I votimit të marrëveshjes së re të kyçjes KOSTT – ENTSO-E.

“Me votimin e sotëm dhe nënshkrimin që do të pasojë, të Marrëveshjes së Re të Kyçjes ndërmjet KOSTT dhe ENTSO-E, KOSTT dhe Republika e Kosovës fitojnë pavarësinë energjetike, për të cilën është punuar disa vite me radhë”, ka njoftuar Hajdari përmes Facebook.