Haradinaj bën thirrje për protestë paqësore të veteranëve

Haradinaj bën thirrje për protestë paqësore të veteranëve

Deputeti i AAK-së, Daut Haradinaj ka bërë thirrje për protestë paqësore të veteranëve.

Po ashtu, Haradinaj ka kërkuar nga institucionet e drejtësisë që t’i marrin parasysh kërkesat e drejta të veteranëve

Ky është postimi i plotë i Haradinajt:

“Sot në protestën e Luftëtarëve të vërtetë që me ose pa dashje u gjetën jasht listave të veteranëve , besoj se do kërkohet drejtësi dhe asgjë tjetër.

Unë i ftoj veteranët e luftës që të protestojnë paqësisht dhe në mënyrë të dinjitetshme ashtu siç ishte edhe lufta e shenjtë e UÇK-së.

Poashtu ju bëj thirrje institucioneve të drejtësisë që t’i marrin parasysh kërkesat e drejta të veteranëve. Pra të nderuar veteranë protestoni me dinjitet”.