Haradinaj në ditën e Mjedisit: Vetëm bashkë mund ta përmirësojmë jetesën në vendin tonë

Haradinaj në ditën e Mjedisit: Vetëm bashkë mund ta përmirësojmë jetesën në vendin tonë

Kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj, në Ditën Botërore të Mjedisit, ka thënë se “vetëm bashkë mund të përmirësojnë jetesën e vendit”.

“Ky obligim që e kemi si shoqëri e shtet, nuk është i njëditshëm por i vazhdueshëm dhe kërkon vetëdijesim e mobilizim të secilit prej nesh”, ka shkruar Haradinaj në Facebook.

Në Kosova janë shënuar disa aktivitete për këtë ditë.

Po ashtu qeveritarë kanë dalur për të “larguar mbeturina nga rruga”. /Insajderi.com