fbpx
Artikull i sponzorizuar

HIB Petrol shpërblen konsumatorët lojal gjatë gjithë vitit! Premia kryesore – BMW 1!

HIB Petrol sot zyrtarisht filloi lojën e madhe shpërblyese, e cila do të jetë aktive gjatë gjithë vitit. Premia kryesore është super vetura e re BMW, seria 1 e cila do të jepet në fund.

HIB Petrol shpërblen konsumatorët lojal gjatë gjithë vitit! Premia kryesore – BMW 1!

Si të bëhem pjesë e lojës shpërblyese?

Mundësia për të fituar njërin nga shumë shpërblimet është shumë e thjeshtë. Konsumatorët e HIB të cilët janë pjesë e programit të lojalitetit “Familja HIB” apo edhe ata që regjistrohen në program prej tani, me çdo mbushje të veturës me derivate në Hib Petrol i rrisin mundësitë për të fituar njërin nga shpërblimet e shumta.

Kushtet për tu bërë anëtarë i kartelës së Lojalitetit të Hib Petrol “Familja Hib” janë poashtu shumë të thjeshta, ju duhet të jeni anëtarë të programit të lojalitetit apo të kërkoni anëtarësimin, të plotësoni formularin dhe automatikisht ju bëheni pronar të kartelës dhe anëtar në programin Familja HIB.

Përveç premisë kryesore, ka edhe shumë shpërblime të tjera në të cilat do të jepen për anëtarët me fat të programit, duke përfshirë, udhëtime, pagesë të autoshkollës, sigurim të veturës, televizorë, telefona mobil, Sony Playstation 4, vikende luksose ne Hotel Emerald, e shumë e shumë shpërblime të tjera.

Tërheqja e shpërblimeve do të bëhët çdo muaj, dhe mekanizmi i tërheqjes do të jetë i drejtpërdrejt dhe transparent për të gjithë.

Për më shumë detaje rreth lojës shpërblyese, klikoni këtu