Homazhe për Iniestan, ka gjithandej

Homazhe për Iniestan, ka gjithandej

“Ky sezon është i fundit, është i fundit këtu, është vendim që është marrë. Kam menduar gjatë i kam dhënë kohë të gjatë këtij vendimi, në nivel të brendshëm me vetën dhe familjen time. Për bashkëlojtarët e mi, dhe të gjithë këtu që janë, që punojnë në baza ditore për gjatë tërë këtyre vjetëve, sezonëve, të gjithë tifoëzëve, tifozëve të Barçës, falemnderit të gjithëve”, ishin fjalët e Andres Iniestas, kur dha lajmin se do të largohet nga Barcelona.

Kjo konferencë për shtyp përfundoi me kujtime të paharrueshme që ka lënë Iniesta në futboll dhe menjëherë homazhet për të filluan.

Lexoni se çfarë kanë thënë Zidane, Lineker, Xavi dhe Guardiola për Iniestan, duke klikuar KËTU

Homazhe për Iniestan, ka gjithandej