Hoti premton arsim më cilësor

Hoti premton arsim më cilësor

Kandidati i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Avdullah Hoti, ka premtuar arsm më cilëor.

Këto komente ai i bëri gjatë një takimi elektoral me disa të rinj nga rajoni i Prizrenit.

Hoti deklaroi se do të bëjnë orientim profilesh në bazë të nevojave të tregut.

“Ne do t‘u sigurojmë të rinjve tanë arsimim cilësor, të bazuar në dijen e kohës, si dhe orientim profilesh mbi bazat e nevojave të tregut të punës”. /Insajderi.com