Hoti shkon në Mitrovicë, por jo në veri

Hoti shkon në Mitrovicë, por jo në veri

Kandidati për kryeministër nga LDK-ja, Avdullah Hoti, gjatë ditës se enjte vizitoi qytetin e Mitrovicës, i shoqëruar edhe nga dy djemtë e tij.

Hoti vizitoi stadiumin “Adem Jashari” e me pas inspektoi edhe një projekt të madh infrastrukturor që po bëhet në Mitrovicë, për revitalizimin e urës së Ibrit.

Përkundër krejt deklaratave, Hoti, shkoi vetëm deri në mes të Urës dhe më pas u kthye pas.