Hoti thotë se edhe opozita përkrahë buxhetin e ri te Kosovës

Avdullah Hoti Ministër i Financave në Republikën e Kosovës gjatë prezantimit të Projektligjit për Buxhetin e Republikës së Kosovës, në mbledhjen e sotme të Komisionit për Buxhet dhe Financa ka thënë se buxheti i Kosovës për vitin 2017 do te jetë 2 miliardë e një milionë euro. Përkundër mospajtimeve të mëdha lidhur me buxhetin e … Continue reading Hoti thotë se edhe opozita përkrahë buxhetin e ri te Kosovës