Hoti: Vjosa Osmani në vend që të jetë në listë me Kujtim Shalën është me Fitore Pacollin

Hoti: Vjosa Osmani në vend që të jetë në listë me Kujtim Shalën është me Fitore Pacollin

“Në vend se të ishte në listë me Kujtim Shalën është me Fitore Pacollin”.

Në këtë mënyrë i është drejtuar kandidati për kryeministër i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Avdullah Hoti, kandidates së Vetëvendosjes për presidente, Vjosa Osmanit.

Këto Komenti kryeministri i cili po synon një tjetër mandate, i bëri gjatë një takimi elektoral në Lipjan.

“Njerëzit e LDK-së do të qëndrojnë në LDK dhe në fund të fundit, secili do të marrë atë që e meriton, edhe ish-kolegja jonë do të marrë atë që meriton. Në vend se të ishte në listë me Kujtim Shalën, Arben Gashin e të tjerët ajo do të jetë në listë me Fitore Pacollin e të tjerët, me atë marrëveshjen e djeshme ajo vendosi në ballë logon e VV-së, por votuesi i LDK-së do të qëndrojë në LDK dhe nuk do të shkojnë në listat tjera”, tha ai. /Insajderi.com