Hulk e tradhtoi me mbesën, gruaja e tij refuzon ofertën e çmendur

Hulk e tradhtoi me mbesën, gruaja e tij refuzon ofertën e çmendur

Givanildo Vieira de Souza, i njohur nga të gjithë si Hulk, lojtari i klubit kinez të Shngai Sipg, ka përfunduar në faqet e para të revistave rozë braziliane dhe jo vetëm.më tepër në Insporti.com.