Arbitrazhi për PTK-në- sekrete dhe dyshime

Ministria e Zhvillimit Ekonomik ende nuk ka vendosur lidhur me hapat që do të ndërmarrë lidhur me mbrojtjen e Kosovës kundër padisë së gjermanëve të “Axos”, të dorëzuar në Arbitrazhin e Washingtonit. Nuk ka dhënë ndonjë shpjegim se cilin prej këtyre dy hapave do të ndërmarrë: do të hap tender të ri apo do të vendosë për ofertën e “Patton Boggs”. Po ashtu qe një muaj nuk ka dhënë përgjigje se kush janë kompanitë tjera që kanë shprehur interesim për të ofruar të njëjtin shërbim. Ngjashëm ka vepruar edhe Zyra e Kryeministrit.