Audioincizimi i Milaim Zekës – Ilir Krasniqi: Fatmir Limaj kërkoi 3 milionë euro nga biznesmenë gjermanë

Një audioincizm i bërë në mënyrë të fshehtë nga Milaim Zeka, hedh dyshime të rënda mbi Fatmir Limajn dhe punën e tij si ministër. Incizimi i bisedës mes deputetit të Nismës, Milaim Zeka dhe ish-partnerit të tij të biznesit me viza, Ilir Krasniqi, zbulon detaje të errëta të një takimi në mes Limajt, aso kohe … Continue reading Audioincizimi i Milaim Zekës – Ilir Krasniqi: Fatmir Limaj kërkoi 3 milionë euro nga biznesmenë gjermanë