“Djelmoshat” e Elmi Reçicës që kontrollojnë Policinë e Kosovës

Një grup i madh njerëzish në poste udhëheqëse të Policisë së Kosovë ndërlidhen me një emër të fuqishëm të politikës: Elmi Reçicën, deputetin e fuqishëm të PDK-së dhe ish-numrin 2 të ShIK-ut. Ata janë emëruar në pozita drejtuese në kohën e qeverisjes së PAN-it, koalicion që udhëhiqej nga Partia Demokratike e Kosovës. Gjatë qeverisjes së … Continue reading “Djelmoshat” e Elmi Reçicës që kontrollojnë Policinë e Kosovës