Dy njerëz të afërt të Albin Kurtit me aktakuzë për “faljen e hidrocentraleve”

Katër ish-ministrat, Besim Beqaj, Mimoza Kusari-Lila, Dardan Gashi dhe Nenad Rashiq, po akuzohen nga Prokuroria Speciale për veprën penale të “keqpërdorimit të detyrës apo autoritetit zyrtar”. Ata dyshohet se si pjesëtarë të asokohe Komitetit Ndërministror për Privatizim ia kanë bartur jashtëligjshëm katër hidrocentrale konsorciumit turk “Calik & Limak”. Përfshirja e katër hidrocentraleve në pakon tenderuese … Continue reading Dy njerëz të afërt të Albin Kurtit me aktakuzë për “faljen e hidrocentraleve”