Ekskluzive: Rashit Qalaj i përfshirë në marrëveshjen sekrete për të shtypur protestuesit e opozitës në Shqipëri

Përdorimi i tepruar i gazit lotsjellës kundër protestuesve të opozitës në Shqipëri kishte ngritur shqetësime dhe pikëpyetje të mëdha. Qeveria e Edi Ramës asnjëherë nuk e ka thënë të vërtetën se ku e kishte marrë gazin lotsjellës, të cilin e përdori për të shtypur protestën e opozitës. Kishte pohuar se kjo sasi gazi ishte blerë … Continue reading Ekskluzive: Rashit Qalaj i përfshirë në marrëveshjen sekrete për të shtypur protestuesit e opozitës në Shqipëri