Ekskluzive: Korrupsion, ndërhyrje politike, keqpërdorime financiare – misioni me plot skandale i EULEX-it në Kosovë

Një ish-gjyqtar i EULEX-it ka marrë guximin t’i kundërvihet misionit më të madh të Bashkimit Evropian. Po e akuzon për korrupsion, ndërhyrje politike, presion dhe kërcënime për largim nga puna të gjyqtarëve dhe prokurorëve që nuk u nënshtroheshin urdhrave politikë. Madje, pretendon se të paktën në dy raste kanë pasur urdhra për të dënuar njerëz … Continue reading Ekskluzive: Korrupsion, ndërhyrje politike, keqpërdorime financiare – misioni me plot skandale i EULEX-it në Kosovë