“EL Chapo” kosovar që arriti të përfitojë mbi 1 milion euro nga tenderët publikë (I)

Rrëfimi për biznesmenin Milaim Berisha ka disa ngjashmëri me jetën e një prej narko-trafikantëve më të njohur botëror, meksikanin Joaquín Guzmán, të njohur me nofkën “El Chapo”. Ndryshojnë periudhat kohore dhe natyra e biznesit, por të dytë patën fatin që të shënojnë suksese në biznes gjatë kohës sa gjendeshin në burg. “El Chapo”, në vitin … Continue reading “EL Chapo” kosovar që arriti të përfitojë mbi 1 milion euro nga tenderët publikë (I)