Gjashtë orët e tmerrit për shefin e OShP-së: Frikësimi, Sami Lushtaku dhe tenderët milionësh

Shefi i Organit Shqyrtues të Prokurimit, Blerim Dina, ishte tmerruar pasditen e djeshme nga tre veta. Dy prej tyre i njeh. Po dilte si zakonisht nga zyra e tij, në qendër të Prishtinës. Disa minuta pas orës 16:00 dy veta i shkonin nga pas. Sipas tij, ishin biznesmeni Nuri Sallahu dhe Shaban Lushtaku, kushëri i … Continue reading Gjashtë orët e tmerrit për shefin e OShP-së: Frikësimi, Sami Lushtaku dhe tenderët milionësh