Kompania e Blerim Devollit: Rexhë Gjonbalaj deshi të na shkatërrojë

Padia e Z-Mobile, e cila kërkon mbi 44 milionë euro nga Telekomi i Kosovës, përfshin edhe tri takime të pretenduara me drejtuesit e ndërmarrjes publike. Padia pretendon se Rexhë Gjonbalaj, kryetar i bordit të Telekomit, kishte fyer dhe kërcënuar Milot Gjikollin, drejtorin e Z-Mobile. Po ashtu, pretendohet se Gjikolli ishte fyer nga ish-kryeshefi i Telekomit, Ejup Qerimi. Rexhë Gjonbalaj mohon se ka takuar ndonjëherë Gjikollin dhe se ka biseduar me Blerim Devollin lidhur me pretendimet e Z-Mobile.