Kontrata për lobim e Thaçit – negociatat sekrete dhe nënshkrimi i dyshimtë

Në zgjedhjet presidenciale të vitit 2016 në SHBA, shteti i Floridës ishte përcaktues i fitores së Donald Trump. Miliarderi amerikan riktheu votat e republikanëve në këtë shtet që ishte stabilizuar si bastion i demokratëve në dy zgjedhjet paraprake presidenciale. Trump fitoi 100 mijë vota më shumë se Hillary Clinton dhe po ashtu triumfoi nga votat … Continue reading Kontrata për lobim e Thaçit – negociatat sekrete dhe nënshkrimi i dyshimtë