Lobimet milionëshe të qeverisë dhe presidentit në SHBA- zbulohen prapaskenat dhe detajet

Tri kompani amerikane përfitojnë miliona euro nga autoritetet kosovare për këshillim dhe lobim në favor të politikave të Qeverisë së Kosovës në Shtetet e Bashkuara të Amerikës (SHBA). Përmes tri kontratave të ndryshme, Qeveria e Kosovës Ministria e Jashtme dhe Zyra e Presidentit të Kosovës synojnë të forcojnë lidhjet e tyre me autoritetet e SHBA-ve … Continue reading Lobimet milionëshe të qeverisë dhe presidentit në SHBA- zbulohen prapaskenat dhe detajet