Mbi 137 mijë euro paga e mijëra euro për dreka e darka – Shpenzimet e Ministrisë së Punëve të Brendshme

Afro 60 mijë euro nga taksat e qytetarëve të Kosovës janë shpenzuar vetëm për pagat e katër zëvendësministrave të ministrisë së Punëve të Brendshme, Abdulselami Shkodra, Isa Xhemajlaj, Izmi Zeka dhe Milan Radojevic. Më shumë se 24 mijë euro kanë shkuar vetëm për pagat e dy ish-ministrave dhe ministrit aktual dhe 53 mijë e 630 … Continue reading Mbi 137 mijë euro paga e mijëra euro për dreka e darka – Shpenzimet e Ministrisë së Punëve të Brendshme