Mbyllja e dyshimtë e hetimeve për krime lufte kundër Hashim Thaçit

Një hetim i nisur nga EULEX-i për krime lufte kundër presidentit Hashim Thaçi, është mbyllur nga një prokuror vendës, pak kohë pasi ishte ngarkuar me vazhdimin e hetimeve. Thaçi ishte i dyshuar për pengmarrje si krim lufte, të Cen Deskut dhe Jakup Kastratrit më 30 tetor 1998. Ata ishin mbajtur të burgosur në mënyrë të … Continue reading Mbyllja e dyshimtë e hetimeve për krime lufte kundër Hashim Thaçit