Milaim Zeka dyshohet se mashtroi 920 kosovarë me viza punësimi në Gjermani

Më 9 mars të vitit të kaluar, Milaim Zeka kishte prezantuar në emisionin e tij “Pa Rrotlla” një biznesmen shqiptar të suksesshëm dhe të pa korruptuar. Ilir Krasniqi, tregonte në emisionin e Zekës që transmetohej në RTK, se si një ministër kosovar i kishte kërkuar 3 milion euro ryshfet atij dhe partnerëve gjermanë, për një … Continue reading Milaim Zeka dyshohet se mashtroi 920 kosovarë me viza punësimi në Gjermani